top of page

Over ons

DSC01504_edited.jpg

Ebony hair studio

Het is ons doel om op natuurlijke wijze het haar van onze klanten zo goed mogelijk te verzorgen, knippen en behandelen. Met ervaring sinds 1989 zijn wij hier goed in getraind, gebruiken wij speciale kniptechnieken en natuurlijke, voedingsrijke producten voor het wassen en verzorgen. Wij zijn gespecialiseerd in krullen, maar knippen net zo lang ook stijl- en afro-haar. Wij zijn een klein en hecht team en hebben daarom extra aandacht voor uw haar en persoonlijk contact met onze klanten. Zo zorgen we ervoor dat uw haar eruit komt te zien zoals u dat wilt en daarbij optimaal wordt gevoed.

Mohammed_portret_cut.jpg

Mohammed

Ik werk sinds 1989 als kapper in Utrecht en heb daardoor veel ervaring op kunnen doen met verschillende soorten haar. In 1990 heb ik dankzij mijn sterke passie voor haar de kapsalon waar ik ben opgeleid overgenomen. Sindsdien heb ik mij gespecialiseerd in afro en krullend haar en hier verschillende kniptechnieken voor ontwikkeld. Krullend haar heeft namelijk verschillende structuren en diktes en is vaak gevoeliger voor behandelingen. De kniptechnieken die ik heb ontwikkeld zorgen ervoor dat iedere krul goed tot zijn recht komt.

 

Ik vind het belangrijk om vóór de behandeling duidelijk te bespreken wat de klant precies wilt, en streef er zo naar om het perfecte resultaat te bereiken. Een kapsel weerspiegeld immers niet alleen de schoonheid van het haar, maar ook iemands persoonlijkheid. Het is dus belangrijk dat dit echt bij diegene past.

Linda_portret_cut.jpg

Linda

In 2006, tijdens het tweede jaar van mijn opleiding haarverzorging, begon ik met mijn stage bij Ebony Hairstudio. Kapper zijn leek mij altijd al leuk vanwege het klantencontact, creatieve werk en de zorg die ik mag geven om mensen een momentje voor henzelf te laten hebben. Mijn passie hiervoor is tijdens mijn stage bij Ebony sterk gegroeid. Ik kwam hier naast de passie voor mooi haar ook in aanraking met de jarenlange kennis die Mohammed had opgebouwd, wat nog meer verdieping bracht in het vak. Mede daarom ben ik na mijn stage in 2006 gebleven, en werk ik nog steeds met veel plezier in de salon.

Verder werk ik door om mijn kennis te vergroten over huid & haar, ingrediënten en voeding & voedingstoffen. Zo om mijn professionaliteit als kapster te onderbouwen en om klanten
met uitgebreidere adviezen te kunnen ondersteunen. Een vak om van door te leren!

bottom of page