Veelgestelde vragen

Hoe gaat een (krullen) knipbehandeling bij jullie in zijn werk?


Bij de behandeling bespreken wij graag het haar droog in de styling zoals hoe het haar normaal zit. Dan kunnen wij de verschillende structuren bekijken en de knipwensen en -mogelijkheden bespreken.

Daarna wassen wij met de DEHEB shampoo om de meeste droogte en beschadiging aan het haar herstel te kunnen geven. Zo blijft ook het hoognodige over van dode/zwaar beschadigde punten die geknipt worden. Bij last van build-up of bij een eerste bezoek, kan de Hairmask Cleansing Treatment aangeraden worden.

Vervolgens knippen wij op de structuur en passen, waar nodig, op wens en wat mogelijk is, natuurlijke laagjes toe om luchtigheid op te bouwen voor meer slag/krul en volume.

Als verdere voeding en styling passen wij een van de DEHEB oliën en/of een van de DEHEB conditioners als leave-in en/of Curl Cream Gel toe.

Als laatste; styling naar wens! Air dry, dryer of diffuse dry.

Nog de puntjes op de i met droog bijwerken voor een mooi resultaat!
Met welke krultechnieken knippen jullie?


In de salon knippen wij volgens onze eigen krullen techniek. Deze kniptechniek is door de eigenaar zelf ontwikkeld in 1994/1995 en sindsdien zijn er vele jaren ervaringen mee op gedaan bij verschillende krulstructuren.

Vanwege onze kniptechniek voor krullen, knippen wij hoofdzakelijk op nat haar. Droog knippen is vooral voor de 4 type haarstructuren (kinky, coily, blackhair).
Wat zijn de kosten om krullen te knippen?


De behandelprijzen voor de haartypen 2a t/m 4c zijn als volgt PER 6 OKTOBER;

Deheb wash & cut short 59,50
Deheb wash & cut medium 65,-
Deheb wash & cut long 75,-
Deheb wash, cut & diffuse short 65,-
Deheb wash, cut & diffuse medium 77,50 Deheb wash, cut & diffuse long 85,- NEW PER 6 OKTOBER! Deheb Curl Treatment; ideaal voor jouw eerste bezoek aan onze salon! Bespreken van jouw knipwensen, bekijken van haarconditie & eigenschappen, Hairmask, Cleansing Treatment & wassen, knippen op structuur, verzorging & stylingproducten, diffusen en advies & tips. Deheb Curl Treatment short 70,- Deheb Curl Treatment medium 92,50 Deheb Curl Treatment long 100,-
Doen jullie keratinebehandelingen in de salon?


Nee, wij hebben nooit de keratinebehandeling in onze salon gehad.
Ik wil graag blonderen/highlights. Doen jullie dat ook?


Omdat wij met kwetsbare haarstructuren werken die vaak al beschadigd zijn (vanwege chemische behandelingen, invloeden van buiten door zon/weer/wind, verkeerde verzorging), hebben wij sinds 2008 bewust gekozen om te stoppen met blonderen/ontkleuren.
Kan ik bij jullie terecht voor invlechten/weave/extensions/dreadlocks?


Nee, deze behandelingen hebben wij niet in onze salon.
Zijn jullie bekend met de CG (Curly Girl) methode?


Wij zijn bekend met de CG methode en kunnen zeker helpen met het bepalen van de haareigenschappen! Daarnaast kunnen wij ook tips & tricks meegeven over aanbreng- en stylingtechnieken en werken wij met CG approved producten.
Met welke producten werken jullie? Zijn deze producten CG approved?


Sinds 2012 werken wij met de productlijn DEHEB.

DEHEB is speciaal ontwikkeld voor een intensieve verzorging van droog, breekbaar en beschadigd haar. Het haar wordt van binnen gevoed door de natuurlijke ingrediënten. Hierdoor voelt het haar weer heerlijk zacht en geeft het een natuurlijke glans. De producten zijn op plantaardige basis, zonder dierlijke ingrediënten & bij-ingrediënten, zijn dierproefvrij en CG proof.

Last van build-up? Nog niet CG? Dan wordt na het wassen de Hairmask Cleansing Treatment gebruikt.

De Hairmask is ideaal om te gebruiken als een Final Wash. Hiervoor zit een laag gehalte sulfaat in, om die reiniging te doen.

Het enige product in de DEHEB lijn die niet CG is voor dit doel.

Dit masker stript het haar schoon van siliconen en andere opbouwende stoffen. Ook uitstekend om te gebruiken direct na een chemische behandeling (natuurlijk wel eerst goed wassen met de Repair Shampoo) en bij thuisonderhoud eens in de twee weken om build-up te voorkomen.
Wat houdt de vitamin oil treatment behandeling in?


De DEHEB Vitamin Oil Treatment is een SALON ONLY behandeling, vanwege de zorgvuldige behandeling die erbij komt kijken en de kostbaarheid van de oliën, vooral door de vele aanwezige essentiële oliën.

Een verzorgende behandeling bestaand uit pure, koudgeperste oliën voor een voedende, herstellende werking van droog, beschadigd en breekbaar haar.

De behandeling geeft haar weer stevigheid, voeding en een natuurlijke glans. Het resultaat? Stevig en soepel haar met verminderde haarbreuk.

Ook is de oliebehandeling gunstig voor de hoofdhuid zelf. Het verzorgt de droge en schilferige huid en bestrijd klachten van milde vormen van eczeem en psoriasis.

Na de behandeling is het haar gemakkelijk te stylen naar wens, met de DEHEB leave-in conditioner, verzorgende DEHEB oliën en DEHEB Curl Cream Gel. En ook na diffusen, föhnen of watergolven, blijft het haar veerkrachtig.

De ingrediënten die dit alles mogelijk maken zijn natuurlijke, koudgeperste plantaardige oliën rijk aan omega 3, 6, 9, vitaminen, antioxidanten en mineralen.
Wat is jullie Corona protocol?


Dit is het corona protocol voor de klant;

☆ Kom alleen naar de salon (minderjarigen of mensen met beperking mogen een ouder/verzorger/begeleider mee).
☆ Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt:
neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°) of koorts.
☆ Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
☆ Kom max 5 minuten voor de afgesproken tijd binnen.
☆ Desinfecteer/ was direct bij binnenkomst in de salon je handen en wacht bij de balie op een medewerker.
☆ Mondkapjes zijn verplicht.

Ook voor ons kappers geldt een hele lange lijst protocollen voor veilig werken in de salon. Daar gaan wij uiterste zorg aan dragen!

Houd rekening ook met het volgende;
¤ Wij werken alleen op AFSPRAAK.
¤ Komt u toch met bovengenoemde klachten? Dan hebben wij het recht de afspraak te annuleren.
¤ Vanwege 1,5m afstand tussen klanten, minder stoelbezetting, dus minder afspraken op een dag mogelijk.
¤ Linda werkt op donderdag, vrijdag en zaterdag.

Daarnaast blijven de vaste maatregelen van kracht:
■ Geen hand geven.
■ Hoesten en niezen in de binnenkant van jouw elleboog.
■ Gebruik papieren zakdoekjes, gooi deze direct in de prullenbak en handen wassen / desinfecteren.
■ Was regelmatig handen.

Tot slot;
Het is veel om in te nemen, maar als wij hier samen aan werken, kunnen wij veilig aan het werk .
Wat is een ‘meet & greet’?


Wel eens nieuwsgierig naar de producten van DEHEB, maar geen knipbeurt nodig? Kom eens langs voor een MEET & GREET! Een kennismakingbehandeling met de producten van Deheb.

Bij de MEET & GREET behandeling wordt het haar wordt gewassen met de DEHEB Moisturizing Repair Shampoo en wordt er passend advies gegeven voor jouw haar qua verzorging & styling met de producten van DEHEB.

Daarna diffuse dry of natuurlijk drogen onder de droogkap om het resultaat te bewonderen!