Aziatisch haar

Alle behandelingen

Voor Aziatisch haar beschikken wij over specifieke behandelingen.
Stijl Aziatisch haar:

  • Knippen
  • Snijden
  • Inknippen
  • Kleuren
  • Vitaminebandeling

Krullend Aziatisch haar:

  • Knippen
  • Kleuren
  • Relaxer/ontkrullen (het recht makent van het haar)
  • Curly (krul/kroes haar heeft en u wilt dit laten veranderen naar grotere als u van nature of kleinere krul/slagen)
Vitaminebehandeling: De vitamine behandeling is heel goed voor haaruitval, drooghaar en beschadigd haar (door chemische behandelingen).

AFROHAAR & KROESHAAR & BLACKHAIR

Gespecialiseerd in blackhair

Ebony Hairstudio heeft zicht al jaren gespecialiseerd op het gebied van blackhair voor dames en heren Voordat er bij ons een behandeling plaatsvindt wordt er eerst vastgesteld of de door u gevraagde behandeling geschikt is voor uw type haar, dit wordt gedaan doormiddel van een test van je haar.

Heb je last van haaruitval na een chemische behandeling relaxen/curly, dan is het zeker de moeite waard om even langs te komen voor een vrijblijvend advies. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel,ook vinden wij het belangrijk dat u zich begrepen voelt.

Krullend Haar

Voor dames en heren

Voor zowel dames als heren kunt u bij ons terecht voor verschillende behandelingen van het krullend haar zoals: knippen, verven, spoeling, relaxer, curly en vitaminen behandeling. Deze behandelingen zijn tevens geschikt voor mensen afkomstig uit Europa. Hieronder krijgt u uitleg van de drie behandelingen curly, relaxer en vitaminebehandeling
Curly:
onze productlijn DEHEB Pure & Natural. Deze natuurlijke productlijn bestaat uit 100% pure arganolie en plantaardige ingrediënten. Alle producten van DEHEB Pure & Natural zijn vrij van sulfaten, siliconen, parabenen, alcohol en kleurstoffen en zijn dus CG-vriendelijk! We werken sinds 2012 met deze producten die het concept van ‘voeding en herstel, voor zowel haar als huid’ volledig ondersteunen.

Relaxer / Straighten:
Ontkrullen, het natuurlijk krullend/kroes haar recht maken. Deze behandelingen zijn een goede oplossing als u van uw krullen af wilt.

Vitamin Oil Hair Treatmen:
Vitamin Oil Hair Treatment Een optimale verzorging voor het haar! Op basis van pure, versgeperste plantaardige oliën heeft deheb een nieuwe oliebehandeling ontwikkeld. Deze mix van pure oliën is ontwikkeld . Wij kunnen de puurheid en werking dan ook garanderen! Dankzij de uitgebalanceerde samenstelling worden meerdere aspecten van haar en hoofdhuid aangepakt. Zo versterkt deze Vitamin Oil Hair Treatment de haarzakjes om haaruitval te verminderen en stimuleert het de haargroei. Met als resultaat stevig en soepel haar! Daarnaast is de handeling een aanrader voor de hoofdhuid, het verzorgt de droge en schilferige huid en milde vormen van eczeem en psoriasis. Ook is het een verlichting bij hoofdpijn. Kortom, deze behandeling verbetert de conditie van het haar in allerlei opzichten. Het zorgt voor stevig, soepel en gevoed haar. Na de behandeling is het haar mooi gemakkelijk te stylen. Ook na föhnen of watergolven, blijft het haar veerkrachtig en met een mooie, natuurlijke glans. De oliebehandeling bevat onder andere: Pure, versgeperste plantaardige oliën onverzadigde vetzuren omega 3, 6 en 9 vitaminen, met name een hoge concentratie vitamine E antioxidanten mineralen Voor de dagelijkse verzorging van het haar, raden wij aan om elke dag een paar druppels DEHEB ARGAN REPAIR OIL of DEHEB MOISTURIZNG OIL in het haar te verdelen. Om het effect van de vitaminebehandeling zo lang mogelijk te behouden, raden wij aan om iedere week de DEHEB SHAMPOO en CONDITIONER te gebruiken. De basis van deze shampoo en conditioner sluit perfect aan bij de pure oliebehandeling. Kom gerust langs voor persoonlijk advies!).

Stijl Haar

Professioneel

Ebony Hairstudio is een dames en heren kapsalon. Wij staan garant op het gebied van krullen knippen, kleurspoelingen, en watergolf. Ook werkt Ebony Hairstudio al jaren met de kleuringen van l’Orèal Professionnel.

Wij worden regelmatig professioneel opgeleid en getraind, op het gebied van de nieuwste haarmode. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen van de haarmode bezoeken wij regelmatig beurzen.

Fijn Haar

Ook voor advies

Heeft u fijn haar en wilt u het haar in model laten knippen dan kan dat. Voor vele soorten behandelingen van fijn haar kunt u bij ons terecht. U kunt bij ons ook terecht voor adviezen.