Aziatisch haar

Alle behandelingen

Voor Aziatisch haar beschikken wij over specifieke behandelingen.
Stijl Aziatisch haar:

  • Knippen
  • Snijden
  • Inknippen
  • Kleuren
  • Vitaminebandeling

Krullend Aziatisch haar:

  • Knippen
  • Kleuren
  • Relaxer/ontkrullen (het recht makent van het haar)
  • Curly (krul/kroes haar heeft en u wilt dit laten veranderen naar grotere als u van nature of kleinere krul/slagen)
Vitaminebehandeling: De vitamine behandeling is heel goed voor haaruitval, drooghaar en beschadigd haar (door chemische behandelingen).

AFROHAAR & KROESHAAR & BLACKHAIR

Gespecialiseerd in blackhair

Ebony Hairstudio heeft zicht al jaren gespecialiseerd op het gebied van blackhair voor dames en heren Voordat er bij ons een behandeling plaatsvindt wordt er eerst vastgesteld of de door u gevraagde behandeling geschikt is voor uw type haar, dit wordt gedaan doormiddel van een test van je haar.

Heb je last van haaruitval na een chemische behandeling relaxen/curly, dan is het zeker de moeite waard om even langs te komen voor een vrijblijvend advies. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel,ook vinden wij het belangrijk dat u zich begrepen voelt.

Krullend Haar

Voor dames en heren

Voor zowel dames als heren kunt u bij ons terecht voor verschillende behandelingen van het krullend haar zoals: knippen, verven, spoeling, relaxer, curly en vitaminen behandeling. Deze behandelingen zijn tevens geschikt voor mensen afkomstig uit Europa. Hieronder krijgt u uitleg van de drie behandelingen curly, relaxer en vitaminebehandeling
Curly:
Als u van nature krul/kroes haar heeft en u wilt dit laten veranderen naar grotere of kleinere krul/slagen.

Relaxer / Straighten:
Ontkrullen, het natuurlijk krullend/kroes haar recht maken. Deze behandelingen zijn een goede oplossing als u van uw krullen af wilt.

Vitaminebehandeling:
De vitaminebehandeling is heel goed voor haaruitval, drooghaar en beschadigt haar (door chemische behandelingen).

Stijl Haar

Professioneel

Ebony Hairstudio is een dames en heren kapsalon. Wij staan garant op het gebied van knippen, permanenten, kleurtechnieken, kleurspoelingen, en watergolf. Ook werkt Ebony Hairstudio al jaren met de kleuringen van l’Orèal Professionnel.

Wij worden regelmatig professioneel opgeleid en getraind, op het gebied van de nieuwste haarmode. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen van de haarmode bezoeken wij regelmatig beurzen.

Fijn Haar

Ook voor advies

Heeft u fijn haar en wilt u het haar in model laten knippen dan kan dat. Voor vele soorten behandelingen van fijn haar kunt u bij ons terecht. U kunt bij ons ook terecht voor adviezen.