DEHEB AANBIEDING

DEHEB AANBIEDING!!

Eye Serum 20ml + Eye Cream 15ml voor 30,- i.p.v. 37,50

Face Scrub 50ml + Face Mask 50ml voor 20,- GRATIS Face Cleanser 100ml


Leuk om uit te proberen of als een cadeautje!

VOOR EEN GEZONDE, FRISSE UITSTRALING!!

DEHEB gezichtslijn

De DEHEB gezichtsverzorgingslijn heeft als basis in alle producten pure arganolie. Dit vanwege de vele positieve eigenschappen voor de huid die de olie kan bieden. Daarnaast zijn onze gezichtsproducten op plantaardige basis. Milde diepe reiniging, hydratatie en versteviging van de huid staan hoog in het vaandel bij onze gezichtslijn. Zo krijgt de huid de gezonde gloed, zachtheid en verjongde uitstraling die u verdient!
..........................................................................................................

DEHEB FACE CLEANSER is een milde reiniging voor de gezichtshuid. De fijne was emulsie zorgt voor een prettige reiniging. Stof, vuil en make-up worden effectief verwijderd en zorgen voor een fris en schoon gevoel. De cleanser reguleert de bloedcirculatie en het vochtgehalte om zo uitdroging van de huid te voorkomen. De huid blijft zacht achter en is geschikt voor dagelijks gebruik.

DEHEB FACE SCRUB is een milde scrub met een overvloed aan abrikozenzaadjes om de gezichtshuid effectief te behandelen tegen dode huidcellen, onzuiverheden en make-up. Het masseren van de scrub in rustige ronde bewegingen reguleert de bloedcirculatie en bevordert het vochtgehalte van de huid. De huid is gereinigd en ideaal voorbereid voor de DEHEB FACE MASK.

DEHEB FACE MASK bevat natuurlijke klei uit het Atlasgebergte in Marokko. Zeer reinigend en verzorgend, laat dit masker de huid zacht en gehydrateerd achter na een zachte reiniging.
De klei stimuleert de bloedcirculatie, bevordert het vochtgehalte, neemt afvalstoffen op van de huid en zorgt voor een huid peeling waarbij dode huidcellen zacht worden verwijderd. Een vleugje pure rozenolie en arganolie zorgt voor een heerlijke geur en werken verzachtend, verfrissend en ontspannend. Het masker is makkelijk aan te brengen, droogt niet hard op en verkoelt tevens de huid.

DEHEB EYE SERUM heeft sterk geconcentreerde oliën om het verouderingsproces tegen te gaan. Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid rondom de ogen met hoge concentratie vitamine E en antioxidanten. Vermindering van wallen en rimpels, diepe intense voeding en hydratatie. Een must als basis verzorging voor de DEHEB EYE CREAM.

DEHEB EYE CREAM is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid rondom de ogen met hoge concentratie vitamine E en antioxidanten. Door de luchtige substantie is de crème makkelijk op de huid aan te brengen en trekt deze goed in de huid. Met vermindering van wallen en rimpels, diepe voeding en hydratatie als resultaat. Een must als basisverzorging voor de dag.

DEHEB FACE SERUM bevat sterk geconcentreerde oliën die het verouderingsproces tegen gaan en is rijk aan vitamine E en antioxidanten. Hierdoor ideaal voor vermindering van rimpels, een diepe, intensieve voeding en hydratatie. Een luchtige serum die diep in de huid wordt opgenomen. Een must als basis verzorging voor de DEHEB FACE CREAM.

DEHEB FACE CREAM is rijk aan vitamine E en antioxidanten. De crème is een dikkere substantie die door de warmte van de handen vloeibaarder wordt, waardoor het makkelijk is om op de huid aan te brengen. Na aanbrengen is de huid eerst iets vettig tot de crème perfect in de huid trekt. Met vermindering van rimpels, een diepe voeding en hydratatie als resultaat. Een must als basisverzorging voor de dag.

KOM GERUST LANGS VOOR ADVIES!