THAHEB HAAR-, GEZICHTS- EN HUIDLIJN

Met meer dan 25 jaar opgebouwde kennis en ervaring, starten wij onze eigen productlijn THAHEB PURE & NATURAL haar-, gezichts- en lichaamsverzorging. Eerlijke producten op basis van pure, plantaardige oliën.
De THAHEB lijn bestaat uit een vitamineoliebehandeling, haarverzorging, haaroliën, gezichtsverzorging en lichaamsverzorging. Natuurlijke cosmetica zónder toxines!
Zo bevatten al onze producten geen sulfaat, parabenen, siliconen, alcohol en kleurstoffen. Ook zijn de meeste producten parfumvrij. Dit allemaal om haar en huid op een zo natuurlijk mogelijke manier te verzorgen, te voeden en te versterken.

De basis van de verzorgingsproducten is pure arganolie. Deze natuurlijke olie bevat veel vitamine E, antioxidanten en onverzadigde vetzuren. Ideaal voor herstel, versterking en verzachting van huid en haar! Arganolie wordt gewonnen uit de noten van de arganboom, een boom die alleen in het zuiden van Marokko groeit. De olie wordt met de hand koudgeperst en dit is erg arbeidsintensief. Arganolie noemt men daarom ook wel het Marokkaanse goud. Daarnaast hebben onze plantaardige oliën verscheidene goudtinten. Vandaar dat we gekozen hebben voor de naam THAHEB, het Arabische woord voor goud.

Met deze producten richten wij ons hoofdzakelijk op kroeshaar, gemixt haar en krullend haar, maar de lijn is geschikt voor alle haar- en huidtypen. Als prioriteit is de productlijn gericht op droog, breekbaar en stug haar, maar ook op de droge, jeukende en schilferige hoofdhuid. Daarnaast hebben wij een huidlijn gericht op de voeding arme en gevoelige huid, ook op natuurlijk plantaardige basis en waar pure arganolie in is verwerkt.

KOM GERUST LANGS VOOR ADVIES!

THAHEB EYE SERUM

NIEUW IN ONS ASSORTIMENT! THAHEB EYE SERUM

THAHEB EYE SERUM heeft sterk geconcentreerde oliën om het verouderingsproces tegen te gaan. Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid rondom de ogen met hoge concentratie vitamine E en antioxidanten. Vermindering van wallen en rimpels, diepe intense voeding en hydratatie. Een must als basis verzorging voor de THAHEB EYE CREAM.

Geschikt voor alle huidtypen. Beschikbaar in 20ml.

Kom gerust langs voor persoonlijk advies!

De THAHEB gezichtsverzorgingslijn heeft als basis in alle producten pure arganolie. Dit vanwege de vele positieve eigenschappen voor de huid die de olie kan bieden. Daarnaast zijn onze gezichtsproducten op plantaardige basis. Milde diepe reiniging, hydratatie en versteviging van de huid staan hoog in het vaandel bij onze gezichtslijn. Zo krijgt de huid de gezonde gloed, zachtheid en verjongde uitstraling die u verdient!