THAHEB FACE SERUM

NIEUW IN ONS ASSORTIMENT! THAHEB FACE SERUM

THAHEB FACE SERUM bevat sterk geconcentreerde oliën die het verouderingsproces tegen gaan en is rijk aan vitamine E en antioxidanten. Hierdoor ideaal voor vermindering van rimpels, een diepe, intensieve voeding en hydratatie. Een luchtige serum die diep in de huid wordt opgenomen. Een must als basis verzorging voor de THAHEB FACE CREAM.

Geschikt voor alle huidtypen. Beschikbaar in 50ml.

Kom gerust langs voor persoonlijk advies!

De THAHEB gezichtsverzorgingslijn heeft als basis in alle producten pure arganolie. Dit vanwege de vele positieve eigenschappen voor de huid die de olie kan bieden. Daarnaast zijn onze gezichtsproducten op plantaardige basis. Milde diepe reiniging, hydratatie en versteviging van de huid staan hoog in het vaandel bij onze gezichtslijn. Zo krijgt de huid de gezonde gloed, zachtheid en verjongde uitstraling die u verdient!

GRAND DÈPART TOUR DE FRANCE UTRECHT 2015

Deze week is het zover! De Grand Départ van de Tour de France in Utrecht!

Om onze Utrechtse gastvrijheid te tonen aan de bezoekers, worden winkels en musea in Utrecht gevraagd om vrijdag 4 & zaterdag 5 juli extra koopavonden te houden.
Wij zullen op beiden dagen tot 20.00 geopend zijn!

Wij willen nogmaals benadrukken dat de bereikbaarheid met de auto zeer beperkt zal zijn in Utrecht en er een tourdienstregeling voor het OV geldt. Verscheidene wegen, straten en wijkdelen zullen afgesloten zijn. Hierdoor zullen bussen omrijden en andere bushaltes en tijden hanteren.

Kijk op u-ov.info voor actuele reisinformatie.
Voor meer informatie over de Tour, kijk op www.tourdefrance.com/bereikbaarheid.